Τηλέφωνο Κρατήσεων
211 780 7070 ή
6977 191746 (whats up)

ΡΕΜΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Ο ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 211-7807070

Ρέμος-Ζουγανέλης-Διογένης-studio



Αντώνης Ρέμος και Γιάννης Ζουγανέλης ενώνουν τις υπέροχες φωνές τους και θα βρίσκονται μαζί τον ερχόμενο χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης Studio». Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σχήμα που θα συγκλονίσει τους θεατές, θα τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των μουσικόφιλων. Ρέμος και Ζουγανέλης είναι δύο από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας και αναμένεται να παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, η οποία και θα συναρπάσει. Έχουν αποδείξει και οι δύο την αξία τους και η συνεισφορά τους στα μουσικά δρώμενα για τον πρώτο, αλλά και στον χώρο του θεάτρου για τον δεύτερο, είναι κάτι παραπάνω από τεράστια.

Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι χιλιάδες είναι αυτοί έχουν υποκλιθεί στους δύο καλλιτέχνες και έχουν γεμίσει τα νυχτερινά κέντρα, τις πίστες και τις μουσικές σκηνές, όπου εμφανίζονται όλα αυτά τα χρόνια. Το Διογένης studio, γνωστό για τις μεγαλειώδεις συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, δίνει έμφαση στην ποιότητα και συνεχίζει πραγματικά να εντυπωσιάζει. Ο χώρος είναι υπερσύγχρονος, κατάλληλα διαμορφωμένος και με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, ώστε να φιλοξενήσει αριστουργηματικές παραστάσεις και να προσφέρει κάθε άνεση στο κοινό Έτσι και τον χειμώνα 2014-2015, Αντώνης Ρέμος και Γιάννης Ζουγανέλης ετοιμάζουν μια υπερπαραγωγή, δίχως προηγούμενο και το Διογένης είναι σίγουρο ότι θα γεμίσει ασφυκτικά.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες τραγουδιστές όλων των εποχών. Η φωνή του μας έχει ταξιδέψει και τα τραγούδια του έχουν κλέψει τις καρδιές μας. Η μουσική του διαδρομή είναι γεμάτη από επιτυχίες και διακρίσεις και το όνομά του είναι γραμμένο και κεφαλαία γράμματα και στην κορυφή του μουσικού στερεώματος. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Πάριος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρινέλλα αλλά και διάσημους συνθέτες, όπως ο Κώστας Χατζής, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Σπανός.

Ο Αντώνης Ρέμος έχει ερμηνεύσει τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στην ψυχή του ανθρώπου, ενώ έχει ξεχωρίσει με τις ερωτικές του μπαλάντες. Δισκογραφικά, έχει επιδείξει σημαντικό έργο με πολλές από τις δουλείες του να γίνονται πλατινένιες. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Διογένης, όπου θα τραγουδήσει και φέτος, ενώ έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο πρωταγωνιστής εκπληκτικών μουσικών παραστάσεων με την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του να είναι έκδηλη. Την περσινή χρονιά, εμφανιζόταν στο Πάνθεον, μαζί με την Άννα Βίσση στην παράσταση «Ένα η κανένα», η οποία καθήλωσε τους θεατές. Τον χειμώνα 2014-2015 θα βρίσκεται στο Διογένης, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ  ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

Ζουγανέλης-Διογένης-Studiio


Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι από τους κορυφαίους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Η προσφορά του στην μουσική, αλλά και στο θέατρο είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Οι σπουδές του γύρω από την μουσική είναι εξαιρετικές και η σταδιοδρομία του έχει καταπλήξει τους πάντες, αφήνοντας τεράστια παρακαταθήκη στην καλλιτεχνική ιστορία του τόπου με το έργο του. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, εκτός από τραγουδιστής, είναι και εξαιρετικός συνθέτης, αλλά και ηθοποιός, ενώ έχει συμμετάσχει πολλές φορές και στην μικρή οθόνη σε τηλεοπτικές σειρές και παρουσιάσεις εκπομπών. Μετράει πάνω από 40 χρόνια ενεργής ενασχόλησής με την μουσική και το θέατρο και έχει παραλάβει πολλά σημαντικά βραβεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

Οι δισκογραφικές δουλειές του είναι κυριολεκτικά αμέτρητες και έχουν τύχει της εκτίμησης του κόσμου. Έχει συμμετάσχει σε πολλούς δίσκους άλλων έντεχνων τραγουδιστών και έχει γράψει μουσική για πολλά αρχαιοελληνικά θεατρικά έργα, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε αρκετές παραστάσεις και επιθεωρήσεις. Έχει παίξει σε πολλές ταινίες, ενώ έχει κάνει την παραγωγή αρκετών τηλεοπτικών εκπομπών και σειρών που έχουν αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει συνεργαστεί με μεγάλους Έλληνες μουσικούς, όπως ο Νικόλας Άσιμος, ο Θανάσης Γκαιφύλιας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Σάκης Μπουλάς, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Μπάμπης Στόκας και έχει εμφανιστεί στις κορυφαίες μουσικές σκηνές της χώρας. Τα τελευταία επτά χρόνια τον απολαύσαμε στην «Ακτή Πειραιώς» σε εξαιρετικές παραστάσεις. Μετά και την επιτυχία που είχε η παράσταση «Γκαγκάντιν» την περσινή χρονιά, ο Γιάννης Ζουγανέλης αλλάζει μουσική σκηνή και τον χειμώνα του 2014-2015 θα βρίσκεται στο «Διογένης Studio», μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

ΡΕΜΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κράτηση στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιστούν οι Ρέμος-Ζουγανέλης μπορούν να κάνουν κράτηση σε μια απο τις θεατρικές θέσεις του Διογένη Studio. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κράτησης σε τραπέζι τα οποία βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία

ΡΕΜΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ


Το τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Ρέμος-Ζουγανέλης στο Διογένης Studio είναι
211-7807070 (Αστική χρέωση)














ΡΕΜΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ρέμος-Ζουγανέλης-Live

Ρέμος-Ζουγανέλης-Αθήνα-2015

Scroll to Top